Moc smaku i aromatu zamknięte w słoiku. Wątrobianka wieprzowa, z dodatkiem podrobów, z dominującą nutą pieprzu, czosnku i majeranku jest doskonałym dodatkiem do kanapek, który przypomina smaki z dzieciństwa. Charakterystyczna dla produktu galaretka i delikatnie wyczuwalne kawałki mięsa czynią ją produktem niezwykle popularnym w Delikatesach Zyguła.
Wędlina wieprzowa podrobowa drobno rozdrobniona, pasteryzowana z dodatkiem wody i białek mleka w słoiku szklanym niejadalnym.
Składniki: tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa 14,5%, woda, mięso wieprzowe 7,3%, cebula, sól, przyprawy, białko sojowe, maltodekstryny, białka mleka (zawierają: laktozę), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; glukoza, aromaty, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Produkt może zawierać: gluten, gorczycę, seler.
Wartość odżywcza w 100 g produktu; wartość energetyczna 1301 kJ/316 kcal; tłuszcz 31 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g; węglowodany 2,3 g, w tym cukry 0,8 g; białko 7,2 g; sól 1,4 g.
Wystąpienie podcieku tłuszczu jest typowe dla tego typu wyrobów i nie stanowi to jego wady.
Po otwarciu opakowania spożyć w terminie nie dłuższym niż 48 godzin przy zachowaniu warunków przechowywania zapisanych na etykiecie.
Przechowywać w temperaturze 2 – 8 C