Szynka biała swój charakterystyczny, jasny kolor zawdzięcza procesowi przygotowania. Parzona, a nie wędzona, dzięki czemu jej powierzchnia nie brązowieje, a mięso nabiera wyjątkowej soczystości. Subtelny, mięsny smak i wyborny aromat tworzą harmonijne połączenie, prawdziwą pieszczotę dla zmysłów.
Skład: Mięso wieprzowe (z szynki ) 71%, woda 20%, białko sojowe, skrobia, białko wieprzowe, sól, przyprawy, glukoza, cukier, stabilizatory - trifosforany, polifosforany, substancje zagęszczające - karagen, guma ksantanowa, guma konjac, przeciwutleniacze - askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca - azotyn sodu, regulatory kwasowości - mleczan wapnia, cytrynian sodu, octan sodu, wzmacniacze smaku - glutaminian sodu, aromaty.
Waga opakowania może się różnić o +/- 5% ze względu na naturalny proces pakowania.