Wędzonka wieprzowa parzona z aromatycznym farszem mięsnym o mocnej nucie przypraw, typowych dla kuchni włoskiej. Wyraźnie widoczne przyprawy i schab, umieszczony w środku produktu, z białą otoczką płata boczku. Doskonały dodatek do kanapek. Waga opakowania 1,1-1,7 kg
Wędlina wieprzowo-drobiowa średnio rozdrobniona parzona, z wodą dodaną, białkiem sojowym i białkami mleka w folii sztucznej niejadalnej i siatce tekstylnej niejadalnej.
Produkt pakowany próżniowo
Składniki: mięso wieprzowe 55%, woda, tłuszcz wieprzowy, mięso z kurczaka 8%, sól, białko sojowe, stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany, fosforany sodu, cytryniany sodu; substancje zagęszczające: karagen, E407a; błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białka mleka (zawierają: laktozę), przeciwutleniacze: askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu; mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, przyprawy, ekstrakty przypraw, białko wieprzowe (w tym: kolagenowe), maltodekstryna, aromaty, regulator kwasowości: octan sodu, barwnik: koszenila; substancja konserwująca: azotyn sodu.
Produkt może zawierać: gorczycę, seler.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 1120 kJ/270 kcal; tłuszcz 24 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,2 g; węglowodany 1,7 g, w tym cukry 0,5 g; białko 12 g; sól 2,1 g.
Po otwarciu opakowania spożyć w terminie nie dłuższym niż 48 godzin przy zachowaniu warunków przechowywania zapisanych na etykiecie.
Przechowywać w temperaturze 2-8°C.