W formie przypominają Frankfurterki, ale nie dajcie się zwieść. Ich doskonały, lekko paprykowy smak i mistrzowska jakość wyraźnie wskazują na rajbrockie pochodzenie. Te pyszne, cienkie kiełbaski świetnie smakują zarówno na zimno jak i na ciepło, gotowane czy grillowane, stwarzając wiele możliwości podania.
Składniki: mięso wieprzowe 95%, woda, sól, przyprawy, cukier, glukoza, przeciwutleniacz - askorbinian sodu, substancja konserwująca - azotyn sodu, stabilizator - polifosforany.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1050kJ/ 255kcal; Tłuszcz 20 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9 g; Węglowodany 2,5 g, w tym cukry <0,5g; Białko 15 g; Sól 2,27 g.
Przechowywać w temperaturze 2-6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Waga opakowania może się różnić o +/- 5% ze względu na naturalny proces pakowania.