Polędwica przygotowana ze specjalnie wyselekcjonowanego schabu, parzona i wędzona na charakterystyczny złocisto - brązowy kolor. Wyjątkowo delikatna i soczysta w smaku, z wyczuwalnymi nutami specjalnie dobranej kompozycji przypraw. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek i przekąska. Waga opakowania 1,5-1,8 kg
Wędzonka wieprzowa wędzona, parzona z wodą dodaną i białkami mleka.
Produkt pakowany próżniowo
Składniki: schab wieprzowy bez kości 76,9%, woda, białko sojowe, stabilizatory: trifosforany, polifosforany sodu, cytrynian sodu; substancja zagęszczająca: karagen; błonnik pszenny bezglutenowy, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; białka mleka (zawierają: laktozę), przeciwutleniacze: askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu; sól, białko wieprzowe kolagenowe, regulator kwasowości: octan sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu.
Produkt może zawierać: gluten, seler, gorczycę.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 441 kJ/105 kcal; tłuszcz 3,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g; węglowodany 0,5 g, w tym cukry 0,5 g; białko 20 g; sól 1,9 g.
Po otwarciu opakowania spożyć w terminie nie dłuższym niż 48 godzin przy zachowaniu warunków przechowywania zapisanych na etykiecie.
Przechowywać w temperaturze 2-8°C.