To tradycyjne danie w wykonaniu naszej kuchni wyróżnia się jakością starannie wyselekcjonowanych składników użytych do jego produkcji. Delikatne ciasto ręcznie wyrabiane z dodatkiem wykwintnego żółtka jaj od kur wiejskich sprawia, że nawet najbardziej wybredny koneser poczuje jego wyjątkowy smak.
Świąteczne pierogi podawane są na pięknie nakrytym stole, w atmosferze świątecznych dekoracji i przy dźwiękach kolęd w tle. To wszystko tworzy wyjątkową oprawę dla tego tradycyjnego dania.
Nasze pierożki wyróżnia delikatne nadzienie serowe przygotowane z najwyższej jakości twarogu. Prawdziwa laska wanilii doskonale komponuje się z nadzieniem serowym nadając daniu subtelny, a zarazem wyrazisty smak.
Podajemy je dla Was w towarzystwie słodkiej śmietanki, która sprawia, że stają się przyjemnie słodkie.
Nasze pierożki zdobyły uznanie wśród klientów jako najczęściej wybierane spośród pozostałych producentów.
Ciasto na pierogi: mąka pszenna, woda, mleko, żółtko jaja, masło, sól
Skład: twaróg (laktoza), jaja, mąka pszenna, masło (laktoza), śmietana (laktoza).Produkt może zawierać: soję, gorczycę, sezam.