To tradycyjne danie w wykonaniu naszej kuchni wyróżnia się jakością starannie wyselekcjonowanych składników użytych do jego produkcji. Delikatne ciasto ręcznie wyrabiane z dodatkiem wykwintnego żółtka jaj od kur wiejskich sprawia, że nawet najbardziej wybredny koneser poczuje jego wyjątkowy smak.
Świąteczne pierogi podawane są na pięknie nakrytym stole, w atmosferze świątecznych dekoracji i przy dźwiękach kolęd w tle. To wszystko tworzy wyjątkową oprawę dla tego tradycyjnego dania.
Pierogi z mięsem naszej kuchni charakteryzują się nadzieniem z najwyższej jakości mięsa wieprzowego oraz wołowego, drobno mielonego doskonale przyprawionego mieszanką naturalnych przypraw tworzących idealne połączenie smakowe. To danie zdecydowanie bogate w dobry smak.
Podajemy je dla Was w otoczce smakowitej okrasy w postaci zarumienionej słodkiej cebulki zeszklonej na masełku.
Nasze pierożki zdobyły uznanie wśród klientów jako najczęściej wybierane spośród pozostałych producentów.
Skład: jaja, mąka pszenna, masło (laktoza), mięso wołowe 50%, mięso wieprzowe 50%, marchew, sól, pieprz, gałka muszkatałowa, cebula, woda, majeranek, olej rzepakowy. Produkt może zawierać: soję, gorczycę, sezam.