To tradycyjne danie w wykonaniu naszej kuchni wyróżnia się jakością starannie wyselekcjonowanych składników użytych do jego produkcji. Delikatne ciasto ręcznie wyrabiane z dodatkiem wykwintnego żółtka jaj od kur wiejskich sprawia, że nawet najbardziej wybredny koneser poczuje jego wyjątkowy smak.
Świąteczne pierogi podawane są na pięknie nakrytym stole, w atmosferze świątecznych dekoracji i przy dźwiękach kolęd w tle. To wszystko tworzy wyjątkową oprawę dla tego tradycyjnego dania.
Nadzienie pierogów z jabłkiem i cynamonem składa się z kawałków świeżych jabłek, które po ugotowaniu są delikatne, lekko słodkie i pełne świeżości. Dobieramy odpowiednie odmiany jabłek, które wpływają na intensywność smaku naszych pierogów. Delikatny cynamon nadaje daniu aromatycznej wyjątkowości.
Podajemy je dla Was w towarzystwie słodkiej śmietanki, która sprawia, że stają się przyjemnie słodkie.
Nasze pierożki zdobyły uznanie wśród klientów jako najczęściej wybierane spośród pozostałych producentów.
Ciasto na pierogi: mąka pszenna, woda, mleko, żółtko jaja, masło, sól
Pierogi z jabłkiem: jabłka, cukier, cynamon