Pasztet z cielęciną Bacówka (foremka)

  • Dodaj recenzję:
  • Cena: €15,99 / kg
  • Najbliższy termin dostawy 05-07 LIPCA.


    W przypadku produktów na wagę dokładną cenę otrzymają Państwo po zważeniu towaru.


  • Cena €5,60
  • - +

Pasztet z lekkiego mięsa cielęcego to częsty faworyt, zarówno wśród małych jak i dużych amatorów pysznego jedzenia. Aksamitna konsystencja i subtelny, szlachetny smak czynią posiłek z jego udziałem prawdziwą przyjemnością. Pasztet cielęcy polecamy smakować szczególnie na świeżym pieczywie.

Skład: Mięso cielęce 51%, mięso wieprzowe 27%, woda, wątroba wieprzowa 12%, cebula, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier), sól, jaja świeże, błonnik ziemniaczany, przyprawy, warzywa suszone (marchewka, pasternak, cebula, pietruszka, por, czosnek), aromaty, cukier.