Wędlina podrobowa wieprzowo - drobiowa, homogenizowana, parzona z wodą dodaną, białkami mleka i białkiem sojowym, w osłonce sztucznej niejadalnej.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej
Składniki: woda, tłuszcz wieprzowy, wątroba z kurczaka 12,7%, mięso wieprzowe 9,2%, mięso oddzielone mechanicznie z indyka 5,6%, grzyby suszone (w tym borowik 0,18%), cebula, maltodekstryna, koncentrat grzybów, skrobia modyfikowana, tłuszcz palmowy, sól, syrop glukozowy, przyprawy (zawierają: gorczycę), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, E635; aromaty (zawierają: gluten, soję, seler, mleko łącznie z laktozą), ekstrakty przypraw, barwnik: E150c, tkanka łączna wieprzowa, białka mleka (zawiera: laktozę), substancje zagęszczające: E412, E415; skrobia ziemniaczana, białko sojowe, sojowy hydrolizat białkowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, warzywa, tłuszcz z kurczaka, ekstrakt z kurczaka, regulator kwasowości: E330; substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 913 kJ/220 kcal; tłuszcz 19 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,0 g; węglowodany 4,5 g, w tym cukry 0,8 g; białko 9,1 g; sól 2,5 g.
Po otwarciu opakowania spożyć w terminie nie dłuższym niż 48 godzin przy zachowaniu warunków przechowywania zapisanych na etykiecie.
Przechowywać w temperaturze 2-8°C