Suszona kiełbasa o apetycznym, czosnkowo-jałowcowym aromacie. Ten produkt charakteryzuje się wyjątkowymi walorami smakowymi, a jest to zasługa dziczyzny, szlachetnego mięsa, niezwykle cenionego w staropolskiej tradycji kulinarnej.
Składniki: mięso wieprzowe, mięso z dzika, mięso z jelenia, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, sól, cukier. Do wyprodukowania 100 g gotowego wyrobu wykorzystano 125 g mięsa, w tym 70 g mięsa wieprzowego, 48 g mięsa z dzika i 7 g mięsa z jelenia.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1620kJ/390kcal; Tłuszcz 33 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13,5 g; Węglowodany 2 g, w tym cukry 1,2 g; Białko 21 g; Sól 3 g.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze 8-12°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Waga opakowania może się różnić o +/- 5% ze względu na naturalny proces pakowania.