Soczysty Bocuś Bacowski to owoc peklowania w starannie dobranych, aromatycznych przyprawach i delikatnego wędzenia dymem bukowym. Poszukiwaczom prawdziwego, bogatego smaku boczku polecamy bez wahania właśnie nasz bocuś.
Składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, cukier, substancja konserwująca - azotyn sodu. Do wyprodukowania 100 g gotowego wyrobu gotowego wykorzystano 100 g mięsa wieprzowego i 20 g tłuszczu wieprzowego.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1720kJ/ 415kcal; Tłuszcz 38 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g; Węglowodany 1,1 g, w tym cukry 0,8 g; Białko 18 g; Sól 2 g.
Przechowywać w temperaturze 2-6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Waga opakowania może się różnić o +/- 5% ze względu na naturalny proces pakowania.